Handbal masculin, juniori III, Seria A: În turneul al doilea

Evoluție bună pentru echipa LPS Suceava

La finele săptămânii trecute, la Botoșani, s-a disputat cel de-al doilea turneu din cadrul Seriei A a Campionatului național de handbal masculin pentru juniori III.
 

Formația LPS Suceava a realizat un bilanț de două victorii, un egal și o înfrângere. Dacă eșecul cu LPS Iași a fost unul destul de neașteptat, egalul cu liderul LPS Piatra Neamț reprezintă o performanță.

Rezultatele înregistrate de echipa LPS Suceava în turneul de la Botoșani: LPS Suceava – LPS Botoșani 21-16 (12-5) LPS Suceava – LPS Roman 33-18 (17-3) LPS Suceava – LPS Iași 16-19 (6-13) LPS Suceava – LPS P. Neamț 26-26 (12-14)

Din echipa suceveană au făcut parte sportivii: E. Duman, R. Alupoaie – portari, B. Plugariu, A. Tofănel, B. Cozorici, G. Cîmpan, I. Cojan, V. Gvinda, E. Solcan, D. Ionasciuc, B. Bobaru, A. Dascălu, R. Chirilă, R. Chițan, R. Alupoaie. „Primele două jocuri au fost bune, ne-am apărat agresiv și am finalizat pe contraatac. Jocul al treilea, cu LPS Iași, l-am pierdut pe fondul desconsiderării adversarului și al lipsei de concentrare. Am oferit adversarei noastre șansa de a puncta la fiecare atac, diferența de goluri din prima parte a reprizei I fiind decisivă în adjudecarea victoriei, chiar dacă repriza a doua a revenit echipei noastre. În jocul cu liderul seriei, LPS Piatra Neamț, jucătorii noștri s-au mobilizat exemplar și, pe fondul unei apărări bune și al unui joc mai exact în atac, am reușit un valoros rezultat de egalitate. În ansamblu, comportarea a fost bună, în progres față de primul turneu”, a declarat profesorul Petru Brândușe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: