Moașele, asistenții generaliști și de alte specialități sunt așteptați la concursul de grad principal

Direcția de Sănătate Publică Suceava organizează concurs pentru asistenții medicali generaliști, moașe și asistenții medicali de alte specialități care vor să obțină gradul principal, în perioada 10-11 noiembrie.
 

Pe 10 noiembrie sunt așteptați la examen asistenții medicali generaliști, pe 11 fiind programate celelalte categorii menționate. Pentru a se putea înscrie la concurs, candidații trebuie să depună la DSP un dosar care să cuprindă, printre altele, copia diplomei de absolvire a școlii de specialitate, adeverința că au o vechime de 5 ani la locul de muncă și dovada că au plătit taxa de participare la examen de 120 lei. Candidații se pot înscrie la DSP, la Serviciul Resurse Umane, în perioada 17-28 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: