„Serbările toamnei bucovinene”

Începând de ieri, timp de trei zile, se desfășoară, la Shopping City Suceava, prima ediție a manifestărilor expoziționale și de promovare ce se vor derula sub denumirea de „Serbările Toamnei Bucovinene”.
 

Organizată de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Shopping City Suceava, expoziția îi așteaptă, în perioada 14-16 octombrie, între orele 10-18, pe toți cei curioși să guste din delicioasele produse tradiționale. Pentru a întregi oferta, organizatorii i-au reunit și pe artiști precum Alexandru Recolciuc, Fanfara 10 Prăjini, Ansamblul „Arcanul” USV și Ansamblul Folcloric „Flori de Sânziene” Stroiești, pentru a încălzi atmosfera tomnatică. Vizitatorii se vor putea delecta cu balmoș, vin fiert, must, caș, berbec la ceaun, brânză de burduf în coajă de brad, gulaș, păstrăv în cobză, palincă și multe alte produse pregătite special pentru eveniment. Programul sub care se vor derula concertele artiștilor invitați îi așază, sâmbătă, de la ora 13,30, pe cei de la Fanfara „10 Prăjini”, iar de la ora 15, pe cei ai Ansamblului „Arcanul”, urmând ca duminică, de la ora 13,30, să se desfășoare cei de la Ansamblul Folcloric „Flori de Sânziene” Stroiești, recitalul lui Alexandu Recolciuc, de la ora 15, urmând a pune punct desantului artistic al manifestării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: