Municipalitatea suceveană, nemulțumită de rezultatele handbaliștilor de la CS Universitatea

> „Dacă echipa de handbal își va găsi cadența, atunci Primăria și Consiliul Local vor rămâne alături de aceasta”, a declarat primarul Ion Lungu, menționând că prioritatea zero este meciul cu Israel pentru Challenge Cup
 

Ion LUNGU

Municipalitatea suceveană nu este mulțumită de evoluția din ultima perioadă a echipei de handbal CS Universitatea. A declarat-o primarul Ion Lungu care, în urma ședinței Consiliului de Administrație, și-a manifestat, totuși, încrederea în directorul tehnic al studenților, Ghervan. „Sigur că noi, cei din conducerea administrației, nu suntem mulțumiți de rezultatele obținute până acum de echipa de handbal. Am avut unele discuții și am încredere în profesorul Ghervan că va găsi soluții pentru redresare, din perspectiva rezultatelor echipei sucevene de handbal masculin”, declară edilul-șef al Sucevei. Lungu spune că prioritatea zero o reprezintă întâlnirea hanbaliștilor suceveni cu cei din Israel, pentru calificarea în Challenge Cup. În acest sens, de la bugetul local a fost eliberată suma de 100.000 de lei, ultima din totalul de 1 milion de lei din finanțarea aferentă acestui an. Șeful executivului sucevean arată că Primăria, cât și Consiliul Local, vor rămâne alături de CS Universitatea, însă aceasta trebuie să aibă și rezultatele așteptate. „Din punctul nostru de vedere, prioritatea zero o reprezintă meciul cu Israel, să putem să ne calificăm în primăvara Challenge Cup. De aceea, Primăria va da ultimul miliard de lei vechi din cele 10 miliarde de lei din acest an, pentru a suporta cheltuielile de deplasare. Vreau să cred că vom avea un rezultat bun și ne vom califica în continuare. Poate că echipa de handbal își va găsi cadența și atunci Primăria și Consiliul Local vor rămâne alături de aceasta. De aceea, o așteptăm cu rezultate bune”, a încheiat, ocupantul fotoliului din Areni Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: