Aloooo, primăria ?

Ne-a sunat ieri, foarte supărat, un sucevean (desigur), manifestându-și vehement indignarea fiindcă rubrica noastră „Telefoane utile” nu cuprinde și numerele Primăriei Suceava.
 

Semn „cert”, din perspectiva celui de la capătul opus al firului, că sunt (fiindcă subsemnatului i s-a adresat, știind cu cine vorbește) băgat în nu știu ce chestii cu municipalitatea și de aia… îi (le) ascundem (cititorilor) numărul de telefon al acesteia. Ca să mă ierte, să mă absolve de vină și să nu mai trimită necuratului publicația la care prestez, mă grăbesc să mă execut, informându-l pe această cale că numerele oficiale ale Primăriei Suceava, așa cum instituția însăși le anunță, sunt +40 230 212696 (telefon) și +40 230 520593 (fax); email: primsv@primariasv.ro. În baza aceleiași surse oficiale, îl informez că, în calitate de cetățean al municipiului, se poate înscrie în audiență la Serviciul acte administrative, relații publice, circulația și păstrarea documentelor, la ghișeul relații cu publicul nr. 4 (parter) parter; programul este luni – vineri: 8 – 16, înscrierea în audiență fiind valabilă pentru săptămâna ce urmează. Primarul I. Lungu primește miercuri între 8-12, vice-primarul L. Harșovschi – luni, între orele 10-12, viceprimarul V. Seredenciuc – între orele 12-14, iar secretarul I. Ciutac – joi, între orele 9-11; la sediul din Burdujeni al primăriei sucevene, cetățenii se pot adresa în audiențe marțea, între orele 10-12. Sperăm că informațiile aici prezentate (pe care nu ne obligăm a le relua de fiecare dată când cineva telefonează) nu vor atrage, în mod necesar, solicitări referitoare la, de ex., primăriile din Bălcăuți și Dorna Arini, nici suspiciuni că absența telefoanelor de la administrațiile din (de ex.) Mușenița și Broșteni ar însemna că subsemnatul ar fi în niscaiva cârdășii cu edilii sau, cine știe?, chiar asistenții sociali de acolo. În acest context, adaug că rubrica “Telefoane utile” nu este condiționată de o relație anume a ziarului cu instituțiile ale căror numere de telefon (considerate a fi dintre cele importante, dar nu neapărat, în mod exclusiv, cele mai importante!) sunt publicate; o dovadă în acest sens ar putea fi și faptul că, în cazul unor modificări de numere, deținătorii respectivelor posturi telefonice de regulă nu ne anunță schimbările; și de aceea se mai întâmplă ca, până la reactualizări periodice, să constatați că unele numere nu mai sunt valabile (ceea ce uneori li se întâmplă, de altfel, și utilizatorilor diverselor “cărți de telefoane”). Mai adăugăm că directorii ziarului “Crai nou” n-au program de audiențe telefonice, așa că, în caz că nu-i prindeți la telefon, nu este cazul să insistați să aflați “de ce nu sunt?”, “unde sunt?”, “ce fac?” etc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: