Lupte greco-romane: La etapa finală a campionatelor naționale școlare

S-au calificat șapte sportivi de la LPS Suceava

La finele săptămânii trecute, la Botoșani, s-a desfășurat etapa zonală a Campionatului național școlar la lupte greco-romane.
 

LPS Suceava a participat la competiție cu 12 sportivi, 7 dintre ei reușind să se califice la etapa finală. Cei șapte luptători suceveni care au urcat pe podiumul de premiere sunt: Mihai Șulea – locul III la categoria 46 de kilograme; Ionuț Acostăchioaie – locul I la categoria 50 de kilograme; Iulian Șopîrlă – locul I la categoria 54 de kilograme; Andrei Apetre – locul I la categoria 63 de kilograme; Bogdan Amărculesei – locul II la categoria 69 de kilograme; Bogdan Belciug – locul I la categoria 76 de kilograme; Cristian Ostrovanu – locul III la categoria 76 de kilograme. “Suntem mulțumiți de rezultatele realizate de sportivii noștri și sperăm ca din cei șapte calificați la etapa finală câțiva să urce pe podiumul de premiere. Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Suceava și conducerii LPS Suceava care au făcut posibilă deplasarea la Botoșani. Am avut susținere și din partea patronului “Melody Bar”, Sevi Caba, care a asigurat masa a doi sportivi în săptămâna premergătoare etapei zonale”, a declarat profesorul Andrei Bolohan, care alături de profesorii Constantin Tăpîrjan și Valerică Gherasim s-au ocupat de pregătirea luptătorilor suceveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: