Judo

Patru medalii pentru sportivii de la Shinzo Ran Suceava

Aproximativ 400 de judoka de la categoriile de vârstă U9-U13 au participat sâmbăta trecută la Cupa Mărțișorului de la Bacău, competiție ce a fost organizată de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău și Palatul Copiilor din aceeași localitate.
 

La întrecere au participat 26 de echipe, marea majoritate din țară (Iași, Gura Humorului, Suceava, Buftea, Tg. Secuiesc, Focșani, Adjud, Onești, Ghimeș, Brăila, Deva, Constanța, Miercurea Ciuc, Roman și Bacău) și două din Republica Moldova (Judo Club Chișinău și Școala Sportivă Bălți). Cele trei suprafețe de concurs amenajate în sala de atletism au fost în permanență ocupate, competiția desfășurându-se într-un ritm alert. Clubul Shinzo Ran Suceava a participat la Cupa Mărțișorului cu șase sportivi, doi dintre ei, Eduard Hanceriuc și Dănuț Ignat, fiind la debutul competițional. “Performerul echipei a fost, fără îndoială, Eric Iacob. Pe lângă categoria sa, U9 +42kg, Eric a participat și la U11 la două categorii de greutate unde a reușit, în ciuda unei accidentări înaintea meciurilor pentru medalii, să obțină un loc III și un loc V”, a declarat antrenoarea Brândușa Vărăreanu. Iată rezultatele complete obținute de sportivii de la Shinzo Ran, conform site-ului oficial al clubului: Eric Iacob – locul II (U9 +42kg), locul III (U11 46kg), locul V (U11 42kg) Rafael Barac Bologa – locul II (U9 42kg) Eduard Hanceriuc – locul III (U9 42kg) Codrin Fodor – locul V (U13 46kg) Dănuț Ignat – locul VII (U9 24kg) Alexandru Cristea – locul VII (U11 38 kg).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: