Sucevenii care nu-și actualizează dosarele își pierd rândul la o locuință ANL

> Construirea a 80 de unități de locuit ANL în bulevardul 1 Decembrie 1918 este blocată, Curtea de Apel București anulând licitația pentru alegerea constructorului
 

Conducerea municipalității sucevene îi atenționează pe tinerii care au depus dosare pentru o locuință ANL că trebuie să vină la Primărie cu actele la zi. Edilul-șef Ion Lungu avertizează că solicitanții care nu-și vor reactualiza documentația ar putea să-și piardă poziția pe lista de priorități. „Având în vedere că o hotărâre de guvern ne obligă ca în fiecare an, până la sfârșitul lunii februarie, să actualizăm lista de priorități pe care o avem pentru apartamentele ANL, și în acest an se întâmplă acest lucru. De aceea, tinerii care au depus dosare până la sfârșitul anului 2010 trebuie să se prezinte la Spațiul locativ cu documente actualizate, în vederea revederii ordinii de priorități. Cei care nu-și reactualizează dosarele își pierd vechimea și locul de pe listă”, arată primarul Ion Lungu. Municipiul Suceava are aprobată construirea a 80 de unități de locuit ANL în bulevardul 1 Decembrie 1918, însă licitația pentru alegerea constructorului a fost anulată de Curtea de Apel București. Decizia este consecință a unei acțiuni în instanță a două firme participante la licitația pentru atribuirea execuției, aceasta din urmă trebuind a fi reluată. Titularii dosarelor vor veni la primărie cu adeverință de venit net pe decembrie 2010-ianuarie 2011, copie la zi după carnetul de muncă și adeverință de la asociația de proprietari cu situația locativă. Beneficiarii locuințelor ANL trebuie să aibă vârsta sub 35 de ani la data depunerii cererii, aceștia și membrii familiei lor netrebuind să mai dețină o locuință în proprietate sau cu chirie, una proprietate de stat, proprietate a unității administrativ-teritoriale sau a unității în care își desfășoară activitatea solicitanții, în municipiul Suceava ori pe o rază mai mică de 10 km față de reședința de județ. De asemenea, în mod obligatoriu, titularul cererii de locuință trebuie să își desfășoare activitatea în Suceava sau în localități limitrofe aflate la maximum 10 km de municipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: