Ținta principală a arcașilor suceveni este Campionatul Mondial Outdoor din Italia

Tirul cu arcul este una din ramurile sportive de tradiție în județul Suceava, ea repurtând în ultimii ani succese de excepție. Pe lângă sumedenia de medalii din cadrul campionatelor naționale nu trebuie uitat faptul că sportivul Alexandru Bodnar a reprezentat Suceava și România la Olimpiada de la Beijing din 2008.
 

Anul competițional 2011 debutează pentru arcașii suceveni în data de 17 ianuarie, când, la Iași, va avea loc prima etapă a Campionatului Național Indoor. Următoarea rundă din această competiție va avea loc la începutul lunii februarie, la Rădăuți, pentru ca apoi, la București, să se dispute finala Campionatului Național Indoor pentru seniori și juniori. Finala Campionatului Național Indoor pentru cadeți va fi găzduită la Rădăuți în perioada 28 februarie – 6 martie. Pe parcursul anului 2011 vor mai avea loc câteva competiții de anvergură, dintre care putem aminti Campionatul European Indoor din Spania, precum și etape din cadrul Campionatului Mondial Outdoor din Croația și Turcia. Scopul principal al acestor etape îl reprezintă calificarea la finala Campionatului Mondial Outdoor din luna iulie din Italia. Turneul din Italia este și ținta principală a arcașilor suceveni care se pregătesc cu conștiinciozitate pentru acest scop. „Pentru noi cel mai important eveniment din 2011 este de departe Campionatul Mondial Outdoor din Italia. Ne punem mari speranțe în calificarea a cât mai mulți din sportivii noștri la acest eveniment sportiv. Prima șansă pentru calificarea la Mondiale o au, fără îndoială, Alexandru Bodnar și Alexandru Popescu. Amândoi sunt doi arcași de real talent, care muncesc foarte mult și care au progresat constant în ultima perioadă. Nu mizăm doar pe băieți, ci și pe sportivele noastre Oana Trufin, Elena Gheorghiță și Oana Cazacu. Sper să ajungem la Mondiale și să reconfirmăm valoarea arcașilor noștri”, a declarat antrenoarea arcașilor suceveni, profesoara Roza Deneș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: