Un nou episod din serialul „Înlocuirea conductelor în cadrul Programului ISPA”

Începând din această săptămână, sucevenii vor putea urmări un nou episod din filmul „Înlocuirea conductelor în cadrul Programului ISPA” pe străzile orașului.
 

Firmele care execută lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare în municipiul Suceava, în cadrul Programului ISPA, își vor relua activitatea începând de luni, 10 ianuarie. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Viorel Seredenciuc, care ne-a informat că muncitorii vor începe să facă amenajările de șantier în cursul zilei de luni, iar lucrările efective vor demara cel târziu miercuri. Pe partea de canalizare se va acționa pe strada Viitorului din Obcini, până la intersecția cu strada Ostra, în zona blocului 100 din cartierul George Enescu, în dreptul fostei fabrici MES de pe Calea Unirii și pe strada Serelor. Viceprimarul a spus că pe componenta apă vor fi executate lucrări la rezervoarele din Sfântu Ilie și Zamca și la Stația de captare de la Berchișești. Viceprimarul Seredenciuc susține că pe timpul executării lucrărilor nu vor fi introduse restricții de circulație. El a precizat că, deocamdată, traficul rutier nu va fi restricționat din cauza lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă și canal pe niciuna dintre străzile Sucevei. „Traficul rutier va fi probabil afectat doar pe străzile unde se asfaltează”, a precizat viceprimarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: