Pârtia „Șoimul”, aglomerată în week-end

Cea mai modernă pârtie de schi din județ a fost asaltată în weekend de iubitorii sporturilor de iarnă. Numai în zilele de vineri și sâmbătă, peste 1200 de persoane au schiat pe pârtia „Șoimul” de la Gura Humorului.
 

Informația ne-a fost furnizată de Constantin Prostire, șeful Direcției pentru Turism a orașului-stațiune, care ne-a declarat că angajații primăriei au vândut vineri schiorilor 500 de bilete, iar sâmbătă, alte 700 de bilete. „Numărul turiștilor a fost mult mai mare. Noi facem referire doar la cei care au cumpărat bilete pentru pârtie”, ne-a declarat Constantin Prostire. El a adăugat că numărul schiorilor s-a diminuat în cursul zilei de duminică, din cauza temperaturilor ridicate înregistrate la orele dimineții. Pe anumite porțiuni soarele a subțiat stratul de zăpadă, creându-le astfel dificultăți schiorilor. „Suntem oarecum mulțumiți de numărul turiștilor care au venit sâmbătă”, a ținut să precizeze șeful Direcției pentru Turism de la Gura Humorului, lăsând să se înțeleagă însă că este loc și de mai bine. Pârtia de schi „Șoimul” din Gura Humorului este deschisă publicului de luni până vineri, între orele 10 și 20, iar în weekend, între orele 10 și 22. Schiorii au posibilitatea să închirieze echipamentele sportive de la baza pârtiei. Pârtia „Șoimul” face parte din proiectul „Popas” și este considerată a fi una dintre cele mai moderne din țară, având telescaun și nocturnă. Ea a fost inaugurată la începutul anului trecut, în prezența ministrului dezvoltării regionale și turismului Elena Udrea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: