Elevii din 32 de școli se întorc abia azi la școală

Pentru elevii din 32 de școli din județul Suceava, vacanța de iarnă ia sfârșit abia astăzi, când se întorc în clase cu câteva zile întârziere, cu aprobarea Inspectoratului Școlar Suceava.
 

Ei și-au recuperat sau își vor recupera orele respective, majoritatea acestor elevi aparținând comunității ortodoxe de rit vechi, care și-a celebrat Crăciunul săptămâna trecută. Ceilalți elevi au început școala pe 5 ianuarie, fiind vorba de peste 120.000 elevi. După circa 3 săptămâni, elevii vor intra din nou în vacanță, în cea semestrială, care va avea loc în perioada 29 ianuarie – 6 februarie 2011. Semestrul II va începe pe 7 februarie 2011 și va dura până pe 15 aprilie, când va începe vacanța de primăvară, care va dura până pe 25 aprilie. Anul școlar se va încheia pe 17 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: