Natație

Înotul, un sport cu tot mai mulți adepți în rândul copiilor suceveni

La finele săptămânii trecute, bazinul de înot din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a găzduit o competiție de natație destinată copiilor care nu sunt legitimați la niciun club de performanță.
 

La competiția organizată de Asociația Județeană de Natație, Universitatea „Ștefan cel Mare”, Direcția pentru Tineret și Sport a Județului Suceava și Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” au participat peste 120 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Scopul principal al concursului de natație a fost acela de lărgire a bazei de selecție pentru natația suceveană și promovarea înotului ca sport. De asemenea, s-a dorit promovarea bazinului de la USV Suceava, o arenă modernă care poate organiza oricând o competiție de anvergură. La finalul întrecerilor, copiii au primit diplome și medalii din partea organizatorilor. Cei mici au avut bucuria să-l primească și pe Moș Crăciun care, cu sprijinul McDonald’s Suceava, le-a făcut câteva surprize. „Pentru mine și pentru cei care se ocupă de sport, o competiție de acest gen, ca cea găzduită de bazinul de la Universitatea «Ștefan cel Mare», este un excelent prilej de a ajuta sportul sucevean și sper să nu realizăm acest lucru doar la natație. Intenția mea este de a lărgi baza de selecție la toate ramurile sportive și bineînțeles susținerea performerilor din județul Suceava pentru a crea un model pentru cei mai tineri. Sportul este important atât la nivel de performanță, dar și pentru orice tânăr care dorește să se dezvolte frumos atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional pentru că sportul te învață multe despre viață”, a declarat directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Județului Suceava, Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: