I-a pus… nisip pe scaun

Prefectul a solicitat destituirea șefei de Câmpulung a CNADNR

Pentru că nu a acționat așa cum s-a decis în Comandamentul de iarnă, prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a solicitat, ieri, Direcției Regionale Iași a CNADNR destituirea șefului secției Câmpulung Moldovenesc, Liliana Dranca, pentru disfuncționalitățile în acțiunea de deszăpezire în județ înregistrată în noaptea de joi spre vineri.
 

Sorin Arcadie Popescu

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, în urma unei analize privind modul în care s-a intervenit la acțiunea de deszăpezire în noaptea de joi spre vineri în județ, s-au constatat disfuncționalități mici în acțiunea de deszăpezire. „Le-am cerut să intervină în Pasul Tihuța, în Pasul Mestecăniș și în Pasul Palma numai cu sare, iar ei au împrăștiat cu sare amestecată cu nisip”, a spus Popescu. El a explicat că s-a solicitat ca materialul împrăștiat pentru topirea gheții să fie sare și nu amestec de sare cu nisip deoarece se înregistra vânt puternic, care lua nisipul de pe carosabil. „Pentru noaptea de joi spre vineri trebuia împrăștiată doar sare pentru topirea gheții. S-a împrăștiat sare cu nisip, iar atunci cantitatea de sare împrăștiată e mult mai mică, iar efectul acesteia e mult mai mic”, a spus prefectul. El a menționat că în noaptea de joi spre vineri nu s-au înregistrat blocaje pe drumurile naționale care traversează județul Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI