Proiecte POR de 8 milioane euro vor fi semnate de ministrul Elena Udrea

Proiectele respective sunt promovate de municipiul Câmpulung Moldovenesc și de orașul Gura Humorului > Elena Udrea va participa și la acțiuni cuprinse în proiectul județean “Crăciun în Bucovina”
 

Mai multe proiecte în valoare de aproximativ 8 milioane de euro, promovate prin POR de municipiul Câmpulung Moldovenesc și orașul Gura Humorului, vor fi parafate, duminică, la Gura Humorului de ministrul dezvoltării regionale și turismului, Elena Udrea, și de primarii din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Anunțul a fost făcut, ieri, la Câmpulung Moldovenesc, de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Potrivit lui, ministrul Udrea va participa și la acțiuni cuprinse în proiectul de promovare turistică „Crăciun în Bucovina” finanțat prin POR. Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Șerban, a declarat că va semna două proiecte, din care unul, în valoare de 5,3 milioane de euro, prevede modernizarea infrastructurii urbane din Câmpulung Moldovenesc, iar cel de-al doilea, în valoare de 110.000 de euro, prevede introducerea unui sistem de supraveghere în vederea creșterii siguranței publice și prevenirii criminalității. El a arătat că prin proiectul de modernizare a infrastructurii urbane vor fi derulate lucrări de refacere a tuturor străzilor din zona centrală și din cartierele Stadion și Bodea, vor fi amenajate trotuare, piste pentru biciclete, precum și spații verzi. “În primăvara anului viitor, când orașul împlinește 600 de ani de atestare documentară, vor fi începute lucrările”, a mai spus Șerban. Primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat că va semna două proiecte însumând 2,8 milioane de euro. El a arătat că un proiect, în valoare de 500.000 de euro, prevede instalarea unei monitorizări video în oraș, iar cel de-al doilea, de 2,3 milioane de euro, prevede modernizarea a 17 străzi din oraș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: