„Buburuzele” ne-au adus primul colind al anului

Preșcolarii de grupa mare de la Grădinița Particulară „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au luat-o anul acesta mai devreme cu colindatul, uratul și sorcovitul, trecându-ne ieri pragul redacției.
 

Am primit 20 de copii de la grupa „Buburuzelor”, îmbrăcați în costume populare și echipați cu sorcove ochioase, însoțiți de directoarea grădiniței, Maria Doncean, și profesoara de engleză și germană Otilia Magdalena. Copiii și-au început recitalul cântând tare și sănătos „Iată vin colindători”, „Deschide ușa creștine”, „O, brad frumos” și au încheiat cu „Aho, aho, copii și frați!”, „Sorcova, vesela” și „La mulți ani cu sănătate!” cântat inclusiv în engleză și germană. În fiecare an copiii de la grădinița respectivă sunt foarte bucuroși să meargă cu colindatul, numai pe la prieteni, agitându-se nerăbdători cu câteva zile înainte. La grădinița particulară aflată sub oblăduirea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților sunt înscriși 150 de copii în 8 grupe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: