Până pe 17 decembrie

Artiștii plastici amatori sunt invitați cu lucrări la Salonul anual

Artiștii plastici amatori din județul Suceava, independenți sau membri în asociații plastice sau cenacluri, sunt așteptați cu lucrări la Salonul anual 2010 al artiștilor plastici amatori, până pe 17 decembrie, după care lista participanților se închide.
 

Cei interesați pot participa cu lucrări la una sau la mai multe din secțiunile pictură, grafică, sculptură, dar nu mai mult de două lucrări de fiecare secțiune. „Lucrările de grafică trebuie prezentate obligatoriu înrămate, sub sticlă. Condiția fundamentală pentru admiterea în expoziție o constituie obligativitatea prezentării de lucrări executate numai în cursul anului 2010. Această condiție constituie de altfel și premisa justificativă atât pentru tipărirea catalogului «Anualei 2010», cât și pentru acordarea premiilor anuale de către Centrul Cultural Bucovina și Centrul Culturii Tradiționale Suceava, organizatorii manifestării. Rămâne la latitudinea juriului de a acorda sau nu unul sau mai multe premii și de a redistribui sumele respective în limita sumei totale prevăzute pentru fondul de premiere”, a precizat Mihai Pînzaru-PIM, membru al juriului. Lucrările trebuie însoțite de o fotografie color actuală a artistului, precum și de un CV artistic sintetic, de maxim 10 propoziții; ele vor fi și trimise până la data menționată pe adresa CCB, str. Universității nr. 48, cu mențiunea “parter”. Se vor acorda câte trei premii (1, 2, 3) la fiecare dintre cele patru secțiuni, la care se adaugă și câte un premiu pentru debut, precum și premiul “Opera omnia”, acordat unui artist amator cu îndelungată și prodigioasă activitate plastică. Lucrările premiate vor rămâne în proprietatea organizatorilor. Vernisajul va avea loc pe 22 decembrie 2010, ora 14, în galeria-etaj a Muzeului Bucovinei. Lucrările vor fi expuse până în a doua jumătate a lunii ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: