PD-L, un partid al „ciocoilor noi”

Prin lansarea platformei creștin-democrate în cadrul PD-L, acest partid încearcă din nou să-și schimbe haina, susține președintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. „A mai făcut-o o dată, când a trecut de la stânga la dreapta într-o noapte”, a spus liderul PSD Suceava.
 

În opinia sa, PD-L vrea acum o nouă doctrină, creștin-democrată, într-o tentativă de a se spăla pe mâni de responsabilitatea guvernării așa cum PD a mai procedat și în guvernarea CDR, dar și când a guvernat cu PNL sau PSD. „Singura platformă care se potrivește acestui partid este platforma de gunoi a istoriei, pentru că PD-L a aruncat România în trecut, a trimis românii în dezastru”, a spus președintele PSD Suceava. El a subliniat că doctrina creștin-democrată este specifică țărilor catolice, iar cei din PD-L nu pot dovedi nici măcar că sunt creștini. „Nu știu ce fel de creștini vor să arate că sunt cei care înfometează românii, care îi trimit afară din țară pe români, care amenință opoziția cu funia și săpunul”, a spus Nechifor. El a adăugat că PD-L este un partid al „ciocoilor noi”, al unor oameni preocupați cum să facă bani doar pentru ei și dezinteresați de soarta românilor. Ministrul de externe Teodor Baconschi și-a lansat, miercuri, la Ateneu, Fundația Creștin-Democrată, declarând că speră ca organismul să recepteze tot entuziasmul civic manifestat la începutul anilor ’90 și să contribuie la proiectarea în viața publică a unor figuri noi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: