La controlul „cârcotașilor” de la DSP

Universitatea Suceava a ieșit „mai mult decât mulțumitor”

Cele 8 clădiri ale Universității „Ștefan cel Mare” au fost controlate de inspectorii sanitari, iar concluzia lor este că toate arată „mai mult decât mulțumitor” din punct de vedere igienico-sanitar.
 

Coordonatorul departamentului de control al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dr. Ludovic Abiței, a declarat ieri că au fost trimiși la control „cei mai cârcotași” inspectori și nu au depistat nicio neregulă, raportul lor neconținând nici măcar un „plan de conformare”, adică probleme de remediat la anumite termene, darămite sancțiuni. „Nu am avut ce reproșa la cele 8 clădiri verificate, le-am spus doar să fie atenți, în continuare, la condițiile igienico-sanitare. Nefiind depistate probleme deosebite, inspectorii au fost mulțumiți de ce au văzut, chiar am trimis cârcotași în control, dar n-au găsit nimic”, a spus dr. Abiței. Au fost verificate toate căminele, spălătoria, blocul alimentar și restaurantul Universității, unde de altfel iau masa și mulți salariați de la DSP, care sunt mulțumiți de servicii. „Grupurile sanitare sunt corespunzătoare, colectarea deșeurilor se face cum trebuie, a fost găsit în regulă și personalul care are nevoie de fișe medicale. A fost verificat și cabinetul medical, găsit de asemenea corespunzător”, a precizat și purtătorul de cuvânt de la DSP Adrian Popescu. În ce privește numărul de studenți cazați în camere, dr. Abiței a precizat că mai sunt situații cu 4-5 studenți în cameră, dar se vor remedia pe parcurs, fiindcă unii pleacă la gazdă: „Mai sunt depășiri de 20% la numărul de studenți din camere, însă e o valoare fluctuantă, niciodată nu s-a respectat numărul de studenți la cazare, dar problema se remediază în timpul anului”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI