Întrunire pe două roți la Rădăuți

Bukowina Motor Club organizează, în acest weekend, a patra întrunire dedicată iubitorilor sportului motorizat pe două roți La sfârșitul acestei săptămâni, Asociația Sportivă Bukowina Motor Club Rădăuți va organiza cea de-a patra întrunire dedicată iubitorilor sportului motorizat pe două roți.
 

Ediția din acest an va avea loc în imediata apropiere a orașului Rădăuți, în incinta ștrandului din comuna Volovăț, cunoscut sub numele “La Piticu”. Ca în fiecare an, Bukowina Motor Club își va primi oaspeții într-un cadru plăcut și curat, îmbiindu-i cu mâncăruri tradiționale bucovinene, precum fasolea cu ciolan și ciorba rădăuțeană, murăturile specifice zonei Milișăuți-Bădeuți, dar și alte preparate pe gustul tuturor. Nu vor lipsi berea oferită de Ciuc, sponsorul oficial al evenimentului, vinurile Vinia și țuica. Pasionații de motociclism se vor întrece într-o sumedenie de concursuri trăsnite, iar cei mai îndemânatici vor fi premiați de sponsori și organizatori și vor putea participa la tradiționala paradă moto până la Pasul Palma – una dintre cele mai lungi parade de acest fel din România, ea măsurând aproape 80 km, prin inima peisajului montan bucovinean. În program sunt cuprinse și numere de moto-stunt, care vor avea loc în centrul Rădăuțiului. Organizatorii anunță că serile vor fi condimentate de numere de striptease și concerte rock susținute de formațiile Bucovina, Piatra, Opt Ș’un Sfert, Toy Machines, Nothing About Yesterday din Republica Moldova, precum și alte trupe a căror confirmare este așteptată în zilele următoare. Prețul accesului la cea de-a patra întrunire Bukowina Motor Club este de 20 de lei/persoană, cu mențiunea că pilotul motocicletei va primi și tradiționalul ecuson brodat. Bukowina Motor Club (BMC) a luat ființă în luna august 2006 și este singurul club moto din Bucovina. A fost fondat la Rădăuți, de șapte membri, iar în momentul de față numărul acestora depășește 30, iar activitățile pe care și le-au propus includ plimbări cu motocicletele, achiziționarea de echipamente și motociclete, suport și ajutor în cazul excursiilor, organizarea de evenimente motociclistice publice, petreceri sau o simplă bere împreună.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: