Agricultură ecologică în Bucovina

Asociația Operatorilor din Agricultura Ecologică “Bio-România”, în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Produselor și Serviciilor din România și Consiliul Județean Suceava, organizează azi, 18 august, la Gheorghițeni – Vatra Dornei, începând cu ora 9,30, conferința cu tema „Agricultura ecologică în Bucovina, model de urmat”.
 

Marian Cioceanu, președintele Asociației Operatorilor din Agricultura Ecologică “Bio-România” ne-a informat că la acest eveniment vor participa reprezentanți ai Comisiei Europene, ai autorităților naționale, ai Comisiei de agricultură, silvicultură și dezvoltare rurală din cadrul Senatului României, reprezentanți ai Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, ai unor organizații non-guvernamentale, membrii Comisiei prezidențiale pentru elaborarea unei strategii în domeniul agriculturii, membrii Federației Naționale a Producătorilor Agricoli din România (F.N.P.A.R), Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură, Alimentație, Tutun, Domenii și Servicii Conexe Agrostar, ai mediului universitar, cercetători, reprezentanții ambasadelor UE și ai țărilor candidate. Scopul conferinței este de a face cunoscut modelul de dezvoltare a agriculturii ecologice din Bucovina, precum și măsurile de sprijin financiar adoptate de guvern în anul 2010 și cele preconizate în a-nul 2011 prin renegocierea Planului Național de Dezvoltare Rurală. Manifestarea face parte din ciclul de evenimente organizate sub egida „Proiectul Ecologic Românesc”, în parteneriat cu Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Produselor și Serviciilor din România, și urmărește educarea, informa-rea și conștientizarea societății românești privind responsabilitatea față de mediul înconjurător și, implicit, privind impactul pozitiv al agriculturii ecologice asupra naturii și sănătății omului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: