„Ziua Porților Deschise” la Ș.M.S.J. Fălticeni

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi își deschide porțile miercuri, 2 iunie 2010, în con-textul Zilei Internaționale a Copilului (1 Iunie).
 

De la ofițerul de relații cu presa, lt. Irina Ipate, am aflat că miercuri, 2 iunie, copiii sunt așteptați, începând cu ora 12, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni la activitățile organizate în cadrul „Zilei Porților Deschise”. Programul va începe cu un spectacol de teatru pentru copii, intitulat „Ionuț și Măriuca”, o adaptare după binecunoscutul text al fraților Grimm „Hansel și Gretel”, în interpretarea unor mici artiști coordonați de dna Gina Gulai, actriță a Teatrului „Tineretului” Piatra Neamț.
Liceenii sunt așteptați la ora 13, la un exercițiu demonstrativ coordonat de instructori militari ai unității. Actorii principali vor fi elevi jandarmi de anul I. În continuare, invitaților li se vor prezenta spațiile de cazare și învățământ, precum și tehnica din dotarea unității.
Organizarea acestui tip de activități este considerată a fi un bun prilej pentru ca cei interesați de o carieră în Jandarmerie să vadă în ce condiții se pregătesc elevii Ș.M.S.J.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: