Dans sportiv

Performanțe de excepție pentru micii dansatori de la Clubul „Unic – 2008” din Gura Humorului

 

Iașiul a găzduit recent Campionatul național pe clase la dans sportiv. La competiție au participat și copiii de la Clubul „Unic” din Gura Humorului, care au reușit să urce de patru ori pe podiumul de premiere.
La clasa hobby 10-11 ani cuplul Ana Maria Pavel – Flavius Ștefan Grușcă s-a clasat pe primul loc, pe locul secund situându-se tot doi copii din Gura Humorului, Ruxandra Elena Ionașcu și Tudor Constantin Vasilcovschi.
La clasa hobby 12-15 ani titlul de campioni a revenit cuplului Ioana Ancuța Dumitrean – Narcis Iulian Nechitoaia de la Clubul „Unic – 2008”, colegii lor Gabriela Baltean și Alexandru Gabriel Carlescu clasându-se pe locul al doilea.
Clubul de dans sportiv „Unic – 2008” este nou înființat, dar a reușit în scurt timp să se remarce în competițiile naționale. La Campionatul Național Masters de la București din luna martie a acestui an, la grupa hobby 12-15 ani, titlul de campioni a revenit cuplului Ancuța Dumitrean – Narcis Nechitoaia. Clubul de dans sportiv „Unic – 2008” îl are ca președinte pe Emilian Păduraru, instructor II, vicepreședinte pe Roxana Enache, instructor I și colaboratori pe Silviu Cojocariu și Alexandra Lutic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: