După primul concurs de echitație la care au participat

Trei premii I pentru caii și jocheii Hergheliei Rădăuți

„Ionel” și „Non-stop”, doi dintre armăsarii Hergheliei Rădăuți, cu jocheii juniori Iulian Nistor și Costică Hâj, s-au întors acasă de la primul concurs hipic din acest an cu trei premii I, un premiu III și un loc V.

 

„Este un bilanț mai mult decât onorant pentru noi, având în vedere numărul mare, calitatea și palmaresul cailor care cu s-au întrecut în concurs. Au participat de altfel puțini cai românești, cei mai mulți fiind cai din străinătate, precum și jochei cunoscuți, cu experiență”, a declarat Cristi Tomniuc, șeful Departamentului Vânătoare și Cai de Rasă din cadrul Direcției Silvice Suceava.
„Cupa Decebal”, organizată de Federația Română de Echitație și Club Sport Echitație Decebal Bacău, s-a desfășurat în perioada 5 – 9 mai în localitatea Hemeiuși, aflată la câțiva kilometri de municipiu, acolo unde a fost inaugurată, cu această ocazie, o nouă bază privată de echitație. La eveniment au participat sute de invitați, precum și Maria Băsescu, soția președintelui României, o recunoscută iubitoare de cai, cea care i-a și premiat pe laureații întrecerii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: