Peste 200 de angajați ai SC Termica vor fi în curând șomeri

Dacă nu se arată repede parteneri dispuși să investească în termoficarea Sucevei, alți 250 de oameni le vor călca pe urme la primăvară > Și totuși… “Centrala nu se închide!”, ne-a declarat Constantin Plăcintă, directorul general al SC Termica

 

Termica Suceava

Conducerea SC Termica se va întâlni din nou astăzi cu reprezentanții sindicatelor din societate, în legătură cu masivele disponibilizări de personal, programate în două tranșe, pentru această vară și, cel târziu, în primăvara anului 2011.
„Intrăm la noi consultări cu sindicatele pe organigramă, cu vestea că, în urma unor noi calcule, vom disponibiliza cu 10, 12 oameni mai puțin decât am anunțat inițial. Până la sfârșitul lunii iulie, suntem nevoiți să trimitem în șomaj 215 – 220 de oameni din ambele sectoare, cel termic și cel electric”, ne-a declarat Constantin Plăcintă, directorul general de la Termica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: