Sincope în alimentarea cu apă potabilă a sucevenilor

 

Sucevenii au de suferit de pe urma inconsistenței și lipsei de continuitate a serviciilor oferite de societatea de servicii comunale ACET. Aceasta întrucât două din cele trei rezervoare de pe traseul de alimentare cu apă a municipiului Suceava din sursa de captare Berchișești, precum și alte componente ale sistemului, sunt cuprinse într-un program de reabilitare și modernizare.
Primarul Ion Lungu a declarat că ACET a anunțat întreruperea, pe durata zilei, a programului normal de furnizare, șeful administrației locale exprimându-și speranța că nu vor apărea evenimente neprevăzute, de natură să lase sucevenii fără apă la robinete decât cel mult 10 ore pe zi.
„Este posibil să apară sincope, având în vedere că se lucrează la alimentarea cu apă de la Stația de pompare Berchișești. Cu calitatea apei nu sunt probleme, însă rămâne un potențial pericol de disfuncționalități, mai ales că în revizie sunt și rezervoarele de la Sf. Ilie”, a subliniat dl Lungu.
Directorul general al societății ACET, Ștefan Groza, precizează că în funcțiune este doar un rezervor din totalul de trei, asigurarea serviciilor în acest condiții nefiind tocmai ușoară. Dl Groza arată că, deși se lucrează susținut, ritmul nu este cel de dorit. „De lucrat se lucrează, dar nu în ritmul în care ar trebui, astfel încât să recuperăm și restanțele. De acum nu mai admitem întârzieri, pentru că nu mai este timp. Trebuie să ne încadrăm în grafic, în așa fel încât, la data prevăzută, să terminăm lucrările și să revenim la regim normal”, a explicat Ștefan Groza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: