Prima probă de evaluare sumativă la clasa a VIII-a

Doi elevi au solicitat mai mult timp de lucru

 

Doi elevi de clasa a VIII-a au primit de la Inspectoratul Școlar Suceava permisiunea de li se prelungi cu o oră timpul de lucru la prima probă din cadrul evaluării sumative, la limba și literatura română. Cele două cazuri speciale s-au înregistrat la Școala Nr. 4 Rădăuți și Școala Nr. 9 Suceava.
Proba s-a desfășurat ieri “fără incidente”, în 179 unități școlare din județ, arondate la 29 centre de comunicare. Au participat la ea 8.174 elevi de clasa a VIII-a, din 8.363 înscriși.
“Examenul a decurs în condiții obișnuite. Nu au fost semnalate cazuri speciale de eliminare, prin fraudă, elevi retrași din motive medicale etc.”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IȘJ, prof. Laurența Hacman.
Pe 12 mai urmează proba la matematică. Șeful IȘJ, prof. Petru Carcalete, a declarat ieri că nu vor fi probleme la corectarea lucrărilor la aceste probe, fiind suficienți profesori. Din motive ce țin de corectitudine, dascălii care au copii în școala respectivă au fost înlocuiți și nu vor participa la probe, a mai spus inspectorul general.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: