Laudă unui primar destoinic

Peste o sută de persoane au participat sâmbătă, 1 mai, la inaugurarea noului sediu al Primăriei comunei Coșna. La eveniment au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Daniel Cadariu și primarii comunelor sucevene Iacobeni, Dorna Candrenilor și Poiana Stampei.

 

Primaria Cosna

Potrivit lui Cadariu, investiția a fost finalizată în mai puțin de un an, lucrările fiind începute în iulie 2009 și presu-punând reabilitarea, modernizarea și extinderea fostului sediu al primăriei. „Practic, a fost dublată suprafața construită, de la 457 la 953 metri pătrați, valoarea acestei investiții fiind de aproximativ 16 miliarde lei vechi fără TVA”, a explicat vicepreședintele CJ Suceava, care a precizat că fondurile au provenit exclusiv din bugetul propriu al acestei primării.
Cadariu a mai menționat că în spațiul suplimentar obținut prin extinderea vechii clădiri vor funcționa și o secție de Poliție, un cabinet medical și un dispensar sanitar-veterinar, urmând ca un spațiu să fie destinat înființării unei agenții bancare locale. „Este de apreciat realizarea echipei din cadrul primăriei Coșna, conduse de primarul Iliuță Ivan, cu atât mai mult cu cât această comună este una dintre cele mai mici din județ, având aproximativ 1600 de locuitori. Acest sediu este reprezentativ atât pentru primăriile din zona Dornelor, cât și pentru celelalte administrații locale din județul Suceava, putând cu ușurință deservi nevoile de funcționare pentru o primărie de oraș sau chiar de municipiu”, a ținut să sublinieze vicepreședintele CJ Suceava, cu precizarea că aceasta este a doua mare investiție din mandatul actualei conduceri a primăriei Coșna, având în vedere că, recent, au fost încheiate lucrările la sistemul de canalizare (rețele și stație de epurare), finanțate prin intermediul O.G. 7/2006 privind instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spațiul rural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: