Fotbal, juniori “C”

Un singur punct între CS Gura Humorului și Sporting Suceava

 

Etapa a XXI-a a Campionatului de juniori “C” a avut drept cap de afiș meciul dintre Sporting Suceava și Cetatea Suceava, joc tranșat de gazde cu scorul de 2-0, rezultat în urma căruia CS Sporting se menține la un singur punct în spatele liderului CS Gura Humorului, cu precizarea că gruparea suceveană are un meci restant de disputat, cel cu LPS Suceava.
Întrucât a participat la Cupa „Hagi Danone”, CN “Nicu Gane” Fălticeni nu a jucat în această rundă cu AS Gașuba & Gălușcă, AJF Suceava urmând să stabilească data la care va avea loc meciul.
Rarăul Câmpulung și Dorna Vatra Dornei s-au retras din campionat după finalul turului, astfel că jocul direct a fost declarat „dublu forfait”, ambele grupări pierzând cu 3-0.

Rezultatele etapei a XXI-a:
CN „Nicu Gane” Fălticeni – AS Cașuba & Gălușcă (amânat)
Rarăul Câmpulung – Dorna Vatra Dornei

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI