Finalizarea reabilitării rețelelor de apă ISPA, sub semnul incertitudinii

„Componenta de apă are unele întârzieri, însă sperăm că acestea vor fi recuperate”, a declarat primarul Ion Lungu

 

Conducerea municipalității sucevene este relativ mulțumită de intensificarea ritmului intervențiilor la reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, precum și a celor de modernizare a sistemului de captare-epurare a apelor uzate, în cadrul Programului ISPA.
Ion Lungu, șeful executivului, a declarat ieri, după întrevederea cu toți factorii implicați, că executanții de pe partea de apă au venit cu forța de muncă suplimentară, „atacat” fiind un important număr de noi străzi.
„Sunt mai mulțumit decât săptămâna trecută, dar încă mai aveam mult de lucru. În cele din urmă, prin comandamentele săptămânale pe care le organizăm, și uneori chiar mai des, vom face tot ce este util pentru a încheia în acesta an intervențiile prinse în programul ISPA”, relevă ocupantul fotoliului din Areni.
Dl Lungu a ținut să infirme îndoielile exprimate de unele voci potrivit cărora pe componenta de apă se întâmpină dificultăți și potrivit cărora execuția nu ar putea ajunge la liman până la termenul limită de 31 decembrie 2010.
„Încerc să fiu optimist și zic că nu vor avea loc depășiri de termene. Îi mai certăm pe constructori, îi mai luăm și cu biciul, dar și cu vorba bună, și cred că vom reuși să o ducem la capăt. Componenta de apă are unele întârzieri, însă sperăm că acestea vor fi recuperate”, a declarat Ion Lungu.
Lansarea oficială a Programului ISPA s-a făcut pe 22 mai 2008, pe strada Cpt. Grigore Andrei din cartierul Burdujeni-sat, intervențiile trebuind finalizate la sfârșitul lui 2010.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: