Întreprinzătorii și contabilii bat palma pentru depășirea crizei

„Din cauză că nu suntem luați în seamă, încercăm să ne implicăm, să devenim puternici și să fim interfața între guvern și sindicate”, declară Liliana Agheorghicesei, președintele FPIMM

 

Ieri, Federația Patronală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava și Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați, Filiala Suceava, au semnat un protocol de colaborare. Aceasta după ce, luna trecută, un demers asemănător a avut loc și la nivel național, protocolul conținând strategii de organizare a unor acțiuni comune pe linia promovării intereselor IMM în actuala perioadă de criză, dar nu numai. Scopul înțelegerii este găsirea de noi soluții de finanțare, restructurare și dezvoltare a activității întreprinderilor mici și mijlocii, cele două structuri județene propunându-și organizarea de conferințe și reuniuni, dar și promovarea de proiecte legislative comune, în special pentru obținerea de facilități destinate acestui sector al economiei naționale. Luminița Andronic, președintele CECCAR Suceava a declarat că în județ colaborarea dintre cele două organizații a existat și înainte, însă, prin semnarea protocolului, se pun bazele unei activități juridice viitoare.
„Prin asumarea acestui proiect la nivelul județului Suceava, profesionistul contabil, consultantul financiar-contabil, vor fi în permanență alături de întreprinzători, în vederea găsirii de soluții de finanțare, restructurare și dezvoltare a activității IMM”, a subliniat dna Andronic.
Liliana Agheorghicesei, președintele FPIMM, a declarat că nicio activitate economică nu poate fi desfășurată în lipsa unui profesionist contabil, cele două părți urmând a milita pentru sensibilizarea administrației publice și factorului politic. „Din cauză că nu suntem luați în seamă, încercăm să ne implicăm, să devenim puternici și să fim interfața între guvern și sindicate. Să relevăm că realitatea este aici și că numai împreună putem să izbândim”, a explicat dna Agheorghicesei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: