Ion Lungu vs. „găștile de cartier”

Siguranța cetățenilor din Ițcani, prioritate a edilului-șef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a convocat, ieri, o întâlnire cu structurile de ordine publică pentru gestionarea fenomenului infracțional în cartierul Ițcani, prezentat într-o serie de articole ale unor ziare locale ca ființând sub o adevărată teroare a găștilor ce își fac veacul în zona Gării.

 

Au luat parte adjunctul șefului Poliției Municipiului, scms. Mihai Roman, șeful Poliției Burdujeni, cms. Ovidiu Slușariuc (care, ca substructură instituțională, are în jurisdicție și cartierul Ițcani), prim-adjunctul șefului Jandarmeriei Suceava, lt.-col. Iulian Iacob, șeful Poliției comunitare, col. Viorel Horodenciuc, Ileana Iacob, inspector sociolog în Compartimentul Prevenire, din cadrul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: