Din cauza lipsei banilor

Sportivii suceveni nu vor participa la prima etapă a Campionatului național de glonț și aer comprimat

 

Criza financiară continuă să-și lase amprenta asupra mai multor ramuri sportive. Cu lipsa banilor se confruntă și „tiriștii” suceveni, care, la sfârșitul acestei săptămâni, ar fi trebuit să participe la prima etapă a Campionatului național de glonț și aer comprimat. Numai că sportivii de la CSM Suceava și CSȘ Rădăuți nu vor face deplasarea în Capitală și ar putea fi dezavantajați în vederea calificărilor în faza finală a Campionatului național, care se desfășoară pe parcursul a șase etape.

Asociația Județeană de Tir Sportiv a fost afiliată la FRTS

Și, totuși, sunt și vești bune pentru tirul sportiv sucevean. De curând, Asociația Județeană de Tir Sportiv a fost afiliată la Federația Română de Tir Sportiv, președintele asociației fiind antrenorul Ștefan Buiucliu, care a precizat că la Adunarea Generală a FRTS din data de 26 martie, s-a stabilit și componența Consiliului de Administrație a FRTS, acolo unde sucevenii vor avea patru voturi, reprezentate prin Asociația Județeană de Tir Sportiv Suceava, CS Comando Solca, CSM Suceava și CSȘ Rădăuți. „Este un lucru bun pentru că vom avea aceste patru voturi, mai ales dacă ne gândim că sunt cluburi gen Dinamo sau Steaua care au un singur vot. Noi, în general, mergem pe linia impusă de Federație, dar având aceste voturi, când va fi cazul, ne vom putea impune punctul de vedere”, a declarat Ștefan Buiucliu.

Toderaș va avea dublă legitimare

Una dintre sportivele valoroase de la CSȘ Rădăuți, Ana Maria Toderaș, va avea dublă legitimare. Secretarul general al FRTS, Dan Popa, a propus clubului rădăuțean să o legitimeze pe Toderaș și la AS Club Muscelu. Ana Maria Toderaș este de doi ani componentă a lotului național de tir sportiv.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: