Grad mulțumitor de ocupare turistică

În Săptămâna Mare, gradul de ocupare a capacităților de cazare din județul Suceava este unul pe măsura așteptărilor, a apreciat ieri, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

 

„Județul Suceava este din ce în ce mai căutat de turiști și, dacă vorbim despre Săptămâna Mare, gradul de ocupare a unităților turistice este destul de favorabil zonei noastre”, declară dl Flutur.
Șeful executivului județean arată că, ieri, hotelurile, motelurile și pensiunile din Vatra Dornei erau ocupate în proporție de 70%, la Gura Humorului acestea erau 100% pline, iar la Vama acoperirea era de 60%. Structurile de primire turistică din Câmpulung Moldovenesc aveau o solicitare de 40%, cele din Putna erau 95% rezervate, în timp ce la Sucevița mai sunt disponibile încă 60% din locurile de cazare.
„Urmează ca până sâmbătă seara să se umple în proporție de aproape 100% toate capacitățile de cazare din județ. Au început să apară musafiri în zona noastră, fapt care ne bucură, pentru că Bucovina este o zonă minunată, iar oamenii sunt primitori și pentru că, la fel, am organizat o serie întreagă de manifestări cu prilejul acestui mare eveniment al creștinătății”, a subliniat Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: