Farmaciștii nu vor majora prețurile la medicamentele aflate în stoc

 

Sucevenii vor simți că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunare pentru medicamente la începutul lunii mai, când furnizorii își vor termina stocurile existente. Anunțul a fost făcut de Doinița Cocriș, președinta Colegiului Farmaciștilor din Suceava, care ne-a informat că farmaciștii suceveni nu vor majora prețurile la medicamentele de pe stoc. „Vor fi majorate cu circa 6% atât medicamentele din import, cât și medicamente produse în România, care au în compoziție substanțe importate”, ne-a asigurat Doinița Cocriș.
Președinta Colegiului Farmaciștilor din Suceava este de părere că prețul medicamentelor nu va mai suferi modificări timp de cel puțin un an de zile. „Majorarea se datorează cursului la moneda euro, stabilit anul trecut de BNR. Din punctul meu de vedere, timp de un an de zile, prețul la medicamente ar trebui să rămână ne-schimbat”, ne-a declarat Doinița Cocriș.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: