Italianul jefuitor de bănci, în arestul IPJ Suceava pentru 25 de zile

Curtea de Apel Suceava a decis ieri arestarea, pentru 25 de zile, până pe 8 aprilie, a cetățeanului italian Ernesto Guaresi, care a locuit până pe 11 martie în Salcea.
La data menționată, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a înaintat instanței propunerea de luare a măsurii arestării sale, pe baza semnalării dispuse în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare italiene.

 

Mandatul european de arestare a fost emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din La Spezia pentru o condamnare la pedeapsa de 6 ani și 8 luni închisoare ce vizează săvârșirea infracțiunii de jaf armat.
În complicitate cu alte persoane, Guaresi Ernesto ar fi intrat într-o bancă și, amenințând casierul cu un cuțit lung de 20 de cm, i-ar fi ordonat să-i dea banii păstrați în seif. Hold-uperii nu au reușit să jefuiască banca, datorită rezistenței opuse de angajați.
Mandatul european de arestare al Parchetului de pe lângă Tribunalul din La Spezia a fost dat, reamintim, pe o durată de 5 zile, respectiv de la 11 martie 2010 la 15 martie 2010, inclusiv.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: