Mandatul fostului consilier Steiciuc, preluat de Diana Georgeta Iliescu (PNL)

Aleșii județeni au validat, în ședința ordinară de ieri, mandatul de consilier județean al dnei Diana Georgeta Iliescu, supleant înscris pe lista electorală a PNL la alegerile locale din 1 iunie 2008.

 

Aceasta după ce, la întrunirea anterioară, deliberativul a constatat încetarea mandatului alesului județean Mihai Aurel Steiciuc (fost PNL), locul ocupat de el fiind declarat vacant. Decizia de vacantare a survenit hotărârii filialei teritoriale Suceava și organizației municipale a PNL de excludere a dlui Steiciuc din rândurile liberalilor. La momentul respectiv, PNL Suceava nu reușise să facă o nominalizare pentru fotoliul de consilier județean rămas liber ca urmare a demisionării dlui Steiciuc din funcția de președinte al organizației județene a liberalilor suceveni.
Diana Georgeta Iliescu a depus jurământul în plen și va fi membră a Comisiei pentru organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, culte, protecția monumentelor istorice, administrarea domeniului public și privat și a Comisiei pentru învățământ, cultură, cercetare științifică, sănătate, protecție socială și protecția copilului, din care a făcut parte anterior Mihai Aurel Steiciuc. Diana Georgeta Iliescu, medic igienist la Rădăuți, a fost consilier județean și în legislatura anterioară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: