Kilograme de droguri vs. kilograme de convorbiri de... mare risc?

Un rechizitoriu trimis în instanță, întocmit pe vorbe la telefon

12 inculpați din ceea ce s-a numit „Cea mai mare rețea de trafic de droguri din Suceava” vor compărea, cel mai probabil, în luna februarie, în instanță, la Tribunalul Suceava, în urma finalizării rechizitoriului Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT.
În fapt, este vorba de rețeaua de racolatori de traficanți de droguri anihilată la începutul verii acestui an, cu peste 20 de persoane racolate, care ar fi transportat zeci de kilograme de heroină și cocaină dintr-o parte în alta a globului. O bună parte dintre cărăuși, prinși fiind, ispășesc (ar ispăși) pedepse în închisori din diferite colțuri ale lumii.

 

Povestea traficanților de droguri din Suceava continuă

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI