Oficial

Spitalul Județean “Sf. Ioan cel Nou”, în carantină până în aprilie 2010

 

Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava va fi interzis, cel mai probabil, până în aprilie 2010. Estimarea a fost făcută de medicul urgentist Tiberiu Brădățan, purtător de cuvânt al spitalului, care s-a referit la numărul mare de pacienți cu gripă nouă: “Avem în continuare cazuri foarte grave, motiv pentru menținem carantina în spital”.
Este lesne de înțeles că Tiberiu Brădățan nu ne va declara niciodată că măsurile impuse prin carantină nu sunt respectate, pe de-o parte de vizitatori și pe de altă parte de personalul unității spitalicești, sau că accesul vizitatorilor în unitatea spitalicească este limitat doar prin afișe.
Faptul că în Spitalul Județean “Sf. Ioan cel Nou” măsurile carantinei nu sunt respectate, în contextul epidemiei gripei de tip nou, se vede cu ochiul liber. În plină iarnă, unitatea spitalicească a devenit un adevărat șantier, unde câteva zeci de muncitori execută fel de fel de lucrări de modernizare. Acești lucrători, care vin dimineața la muncă și seara pleacă acasă la familiile lor, au acces pe mai toate secțiile spitalului.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: