Potrivit speranțelor primarului Lungu

Centrul Sucevei va scăpa de șanțuri până de Crăciun

Primarul Ion Lungu crede că șanțurile din centrul Sucevei ar putea dispărea până de Crăciun. Este vorba despre cele determinate de intervențiile la canalizare și alimentare cu apă din cadrul Programului ISPA, demersuri de modernizare care – se apreciază – vor mai dura încă un an. Edilul-șef are în vedere în special strada 22 Decembrie, cu trafic național, și în preajma căreia va avea loc sărbătorirea Revelionului în aer liber.
 

„Lucrările IPSA continuă. Nu avem ce face, pentru că este vorba despre un proiect european care are termen scadent peste un an. Ne interesează în special strada 22 Decembrie, pentru că este un drum național și vine iarna și zăpada, iar în zonă ar putea fi foarte greu. Sperăm ca intervențiile să se termine până de Crăciun, astfel încât să ne tihnească sărbătorile și Revelionul în aer liber”, precizează primarul, făcând încă un apel la executanții de la Pfeifer să grăbească ritmul lucrărilor. În aceeași situație sunt și cei de la TMUBC, constructorii de la sistemul de canalizare din zona centrală a urbei, însă, în ultimul timp, firma și-a dublat numărul de muncitori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: