După constructorii de la rețelele de termoficare și apă-canalizare

Ca la cutremur

Primarul Ion Lungu le-a atras atenția reprezentanților firmelor constructoare să lucreze îngrijit și să adune mizeria de după ei > Pentru că nu s-a conformat, inspectorii primăriei ar putea amenda unul dintre executanți

 

Conducerea administrației municipale sucevene se de-clară nemulțumită de modul în care înțeleg constructorii de la reabilitarea termoficării și a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare să aducă terenul la starea inițială.
Primarul Ion Lungu le-a atras atenția reprezentanților firmelor constructoare să lucreze îngrijit și să adune mizeria de după ei. Edilul-șef s-a referit în principal la firma Test Prima, executant la conductele de distribuție a agentului termic, care a lăsat dezastru în urma intervențiilor din centrul Sucevei. Responsabilii executivului local i-au atenționat pe cei de la societatea în cauză să facă ordine, iar pentru că aceștia nu s-au conformat, inspectorii primăriei i-ar putea amenda.
„Ați lăsat ca după cutremur, se vede ce gospodari sunteți!”, a spus dl Lungu reprezentantului constructorului în culpă, menționând că au fost abandonate pavele sparte pe scuarele cu flori și că pilonii de pe marginea carosabilului nu sunt montați la loc. ”Urecheate” au fost și firmele TMUCB și Pfeifer de la extinderea alimentării cu apă și a canalizării. Deși lucrările au fost executate și acum un an, pe unele străzi din Burdujeni-sat nu se poate circula bine nici la această dată. „Sunt străzi în Budujeni-sat pe care nu se poate circula. Am inter-venit noi, cu utilajele noastre și cu oameni, și am pus balast, însă atribuțiile de aducere la starea inițială reveneau constructorilor”, a precizat Ion Lungu.
În cadrul comandamentului de ieri, constructorii s-au angajat ca, până la finele acestei săptămâni, să betoneze și să asfalteze ultimele porțiuni din terenul afectat din cauza intervențiilor la conductele de termoficare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: