Ziua Națională Fără Fumat – marcată la Iulius Mall Suceava

 

Ziua Națională Fără Fumat este astăzi marcată la Iulius Mall Suceava printr-o serie de evenimente realizate în parteneriat cu Asociația Regională de Educare a Adulților AREAS din Suceava, cu scopul de a încuraja fumătorii să renunțe la acest obicei nociv sănătății lor și a persoanelor dragi.
Activitățile se desfășoară începând cu ora 17, la etajul Iulius Mall Suceava. Din program, amintim: difuzarea pe un ecran de proiecție a unor filme de scurtmetraj și a unor colaje, o expoziție de desene ale copiilor de la Școala Generală din Bălcăuți și ale copiilor de la Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuți.
De asemenea, special pentru această ocazie, trupa de pantomimă a aceluiași colegiu a pregătit o piesă de pantomimă care să ilustreze pericolele la care se expun fumătorii și cum îi afectează și pe cei din jur. (ALINA STREDIE, Departament Marketing, Iulius Mall Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: