Suceava

Alte „deficiențe tehnice”, altă sistare a furnizării de apă caldă și căldură

 

Pentru remedierea unor deficiențe tehnice apărute pe Magistrata I, în zona Hanului Domnesc din Suceava, joi, 19 noiembrie a.c., de la ora 8, se va sista furnizarea energiei termice pentru apă caldă menajeră și încălzire a consumatorilor arondați la următoarele puncte termice: Liliacul, M. Viteazul 1, M. Viteazul 2, Bucovina, A1, Tribunal, Obor, Areni 1, Areni 2, Areni 3, Pompieri, Centrul de Transfuzii, Stațiunea de Cercetări Agricole, Petru Rareș – ne-a transmis, printr un comunicat, SC Termica SA Suceava.
Reluarea furnizării apei calde menajere și a încălzirii este anunțată a se realiza tot în cursul zilei de 19 noiembrie, de la ora 19.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: