Violonistul de la „Hara” și-a făcut ziua la „Music Pub” din Suceava

Vreo 30 de prieteni și fani l-au așteptat cu tort la petrecea-surpriză organizată prin complicitatea colegilor săi

Marius Astilean, violonistul trupei „Hara”, și-a serbat ziua de naștere într-un separeu din clubul „Music Pub” din Suceava. El însă habar nu avea că va ajunge acolo, complici la organizarea petrecerii-surpriză fiind câțiva prieteni și fani din Suceava și propriii săi colegi.

 

Veniți să concerteze cu ocazia împlinirii unui an de la deschiderea Iulius Mall, membrii trupei au ieșit chipurile în oraș după programul de la hipermarket și l-au adus pe Marius în clubul cu pricina. Aici l-au așteptat vreo 30 de persoane ce i-au cântat „La mulți ani!” și l-au felicitat pentru împlinirea celor 37 de ani. Surpriza și emoția violonistului de la „Hara” au fost evidente mai ales că gazdele i-au pregătit și un tort ce nu putea să aibă decât forma unei viori, cu chipul său imprimat în glazura de jeleu. Alături de tort, Marius a primit și o sticlă de vin roșu cu o etichetă personalizată, pe care artistul a preferat s-o păstreze amintire.
Din urare în urare, din conversație în conversație, din glumiță în glumiță și dintr-o melodie în alta, ziua de naștere a lui Marius Astilean s-a făcut noapte, apoi dimineață. Violonistul, ca toți membrii trupei de altfel, este un artist fără fițe și „talente”. Astfel că imediat după ce și-a potolit surprinderea s-a dovedit o companie plăcută, veselă și abordabilă pentru toți cei aproximativ 30 de prieteni adunați în club.
Din câte ne-a mărturisit sâmbătă seară, Marius și-a găsit împlinirea ca artist alături de trupa „Hara” după ce a fost violonist la Opera Română din Cluj-Napoca și a colaborat cu orchestrele mai multor filarmonici din țară. Și-a dorit mult să cânte într-un cvartet de corzi, iar o vreme a și făcut-o în „Cvartetul Transilvan”. După plecarea unuia dintre membri însă, treburile nu s-au mai legat și a renunțat. „Mă simt împlinit la „Hara”, îmi place ce fac, îmi place cum sună piesele noastre cu vioara mea în ele. Practic, mi-am regăsit cvartetul visat”, a spus Marius.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: