La un an de la inaugurare

La Iulius Mall se taie astăzi moțul

Iulius Mall sărbătorește astăzi un an de la inaugurare, un an de realizări și mai multe plusuri decât minusuri, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Iulius Mall, Iulian Dascălu.

 

“Noi credem că am adus un plus de servicii prin Iulius Mall și împreună am reușit să schimbăm viața Sucevei. Considerăm că Iulius Mall merge înspre bine, că ceea ce a fost greu a trecut și sperăm ca la anul să aducem alte plusuri, alte surprize”, a declarat dl Dascălu.
La capitolul realizări, el a trecut creșterea numărului de vizitatori, de la lună la lună, faptul că se remarcă o fidelizare a clienților și că prin “chiriașul internațional” Auchan s-a reușit aducerea unor produse “la un preț foarte bun”. De asemenea, dl Dascălu a menționat și manifestările artistice și alte evenimente prin care “am reușit să facem și mai cunoscut orașul și zona Bucovinei. Ca neîmplinire, președintele Iulius Mall a menționat faptul că nu s-a reușit inaugurarea cinematografului, din cauză că cei de la Cinema City au oprit investițiile în 2009, în contextul crizei, precizând că spațiul este pregătit și că, la finele lui 2010, ar putea fi dat în funcțiune.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: