În două zile, la Vama Siret

Au fost confiscate țigări de peste 6000 lei

În ziua de 8.11.2009, la PTF Siret, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un autoturism marca “Volksvagen”, cetățeana română Mihaela M., în vârstă de 41 de ani, domiciliată în orașul Siret.

 

În urma controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, s-au găsit ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub preșuri, sub scaune și în portbagajul autoturismului, 780 de pachete de țigări, marca „Monte Carlo”, de proveniență ucraineană. Marfa, în valoare de 3.346 lei, a fost reținută în vederea confiscării de către organele vamale, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.
Polițiștii de la P.T.F. Siret au confiscat și ieri țigări de contrabandă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, la vamă, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un autoturism marca “Volksvagen”, cetățeanul român Marcel M., în vârstă de 34 de ani. După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care s-au găsit, în locașul roții de rezervă, sub bancheta din spate a autoturismului și în bagajele personale, 800 pachete de țigări mărcile „Golden Gate” și „Monte Carlo”, de proveniență ucraineană.
Bunurile, în valoare de 3.439 de lei, au fost reținute în vederea confiscării de către organele vamale, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI