PSD și PNL „se joacă de-a alba-neagra cu guvernele”

Liderul județean al PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, la Fălticeni, că PSD și PNL nu vor altceva decât să joace alba-neagra cu guvernul, și nu oricând, ci chiar în ajunul venirii misiunii FMI în România, care va trebui să dea tranșa de bani necesară pentru plata pensiilor și salariilor bugetarilor.

 

Gheorghe Flutur a spus că, în ceea ce privește votul pentru aprobarea Guvernului Croitoru, PSD și PNL au o responsabilitate imensă, pe care ar trebui să o analizeze cu mare atenție.
„Vreau să-i văd și eu în ajunul venirii FMI, care trebuie să ne dea tranșele de bani pentru a plăti pensii și bugetarii, că se joacă de-a alba neagra cu guvernele, să le trântească sau nu, pentru că ei au făcut o coaliție pentru campania electorală, nu pentru binele României”, a explicat liderul județean al PD-L. El a mai arătat că soluția este la mâna PSD și PNL, care pot vota acest guvern care este format și din tehnocrați.
„Să voteze Guvernul Croitoru, care are și o parte de tehnocrați, pentru ca România să meargă înainte. Jumătate este din fostul guvern, dar să nu uităm că acest guvern propus de Lucian Croitoru este format doar din 14 miniștri. Sunt și oameni noi, la interne, la externe și agricultură. Oameni noi, care nu au făcut politică”, a ținut să le reamintească Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: