La Vârfu Dealului

Mircea Geoană se ia de piept cu Traian Băsescu

Președintele PSD, Mircea Geoană, a fost extrem de tranșant în privința modului în care se va desfășura campania electorală și a lăsat să se înțeleagă că actualului președinte al țării îi este „frică” să recunoască cine are cele mai multe șanse de a deveni președinte.

 

Geoană a afirmat, referindu-se la declarația lui Traian Băsescu făcută la Craiova, potrivit căreia în campanie nu se va bate nici cu Geoană, nici cu Antonescu, ci cu fostul președinte al României, Ion Iliescu, că președintelui în funcție „fie îi este frică, fie îi este frică”.
„I-am dat ieri o replică domnului Băsescu, de la Prahova, spunându-i că fie îi e frică, fie face abuz de substanțe. Astăzi, din Bucovina, îi dau o altă replică:

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: