Majoritatea parlamentară începe „hârjoneala” cu Lucian Croitoru

Președintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, ieri, la Fălticeni, imediat după ce a terminat de vizitat Târgul Mărului, ediția a VII-a, că audierile miniștrilor propuși de premierul desemnat, Lucian Croitoru, vor fi foarte serioase, subliniind încă o dată că majoritatea parlamentară îl susține în continuare pe Klaus Iohannis.

 

„Faptul că avem o opinie deja formată despre Guvernul Boc 3 nu ne împiedică să programăm pentru luni, conform procedurilor și Constituției, dezbaterea în Parlament și audierea acestor miniștri și un vot în Parlament”, a explicat foarte serios Mircea Geoană, care a menționat că va convoca birourile permanente reunite ale celor două camere, în acest scop.
„Opinia noastră este foarte clară. Domnul Iohannis și majoritatea care îl susține au tot dreptul moral și democratic, instituțional și politic, să meargă înainte cu această propunere”, a ținut să precizeze președintele Senatului. El a menționat că birourile permanente reunite vor stabili și programul audierilor miniștrilor propuși și că acestea vor fi extrem de serioase. „Vor fi audieri extrem de serioase și pentru cei care sunt racolați din diverse zone, dar și pentru vechii și greii de neînlocuit lideri de la PD-L”, a declarat liderul PSD.
El a mai spus că Parlamentul își rezervă dreptul democratic de a-și spune opinia cu privire la propunerile pentru „Guvernul Boc 3” în ansamblul său. În final însă, președintele PSD nu s-a putut abține să nu recunoască faptul că în realitate e vorba de fapt de o „hârjoneală” la care va fi su-pus guvernul propus de Lucian Croitoru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: