Gura Humorului

Legământ sfânt

În periplul său prin județul Suceava, președintele PSD, Mircea Geoană, a vizitat, sâmbătă, și Catedrala creștin-ortodoxă din orașul Gura Humorului, aflată în construcție și la care fostul președinte Ion Iliescu este unul dintre ctitori.

 

Geoană a primit în dar de la preotul paroh Mircea Nuțu o icoană a Maicii Domnului și a promis că o va duce la Palatul Cotroceni după ce va fi ales președinte al României. El a mai promis că va acorda sprijin pentru finalizarea lucrărilor la acest locaș de cult.
Mircea Geoană a fost salutat și de primarul PNL al orașului, Marius Ursaciuc, care a menționat că a venit să-l salute pe Mircea Geoană, președintele Senatului României, al doilea om în stat.
Președintele PSD a participat, sâmbătă, la Gura Humorului, și la o întâlnire cu reprezentanții organizațiilor PSD din județul Suceava, la care presa însă nu a avut acces.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: